Explorare, experiente noi – este ceea ce ofera cursul Advanced Open Water. Si nu trebuie sa fii profesionist pentru a-l urma, este special realizat pentru cei care au un certificat Open Water PADI. Acest curs te ajuta sa fii mai increzator in abilitatile tale de scafandru si sa te simti si mai confortabil sub apa. Pornind de la ceea ce ai invatat deja, dezvolti noi abilitati prin realizarea de noi activitati sub apa:

  • orientare
  • scufundari in ape adanci
  • trei scufundari Adventure Dives la alegere

Acesta este un curs provocator ce iti ofera in acelasi timp satisfactie!

Bazandu-se pe ceea ce ai invatat deja, acest curs te ajuta sa previi problemele si te invata sa le gestionezi in cazul in care apar.

Partea distractiva
Partea distractiva a acestui curs consta in stapanirea si depasirea provocarilor. Cei mai multi scafandri descriu aces curs ca pe unul exigent, solicitant, dar in acelasi timp plin de satisfactii, pentru ca la terminarea acestuia sa il numeasca pe cel mai bun curs pe care l-au urmat vreodata.

Dezvolta-ti abilitatile
Ai deja pasiunea pentru scufundari si vrei sa te alaturi celor mai buni in scufundari de agrement? Scuba divingul nu reprezinta doar un hobby ci un lifestyle...continua sa explorezi lumea subacvatica si devin-o Master Scuba Diver!

Partea distractiva:

Prin intermediul acestui curs ajungi la cel mai inalt nivel de pregatire in sistem PADI. Aceasta inseamna ca ai o pregatirea si experienta necesare intr-o varietate de medii de scufundare.

Adresa:

Str. Drumul Bisericii Nr. 48, Cartier American Village, Vila 17, Voluntari, Ilfov
E-mail: info@cursuriscuba.ro
Telefon: +40 31.430.38.11
Mobil: +40 723 685 935
Website: http://www.cursuriscuba.ro

Contact: