Curs scufundari Open Water

Aici incepe totul!

Obtine certificatul de scafandru PADI. Daca ai vrut mereu sa afli cum sa te scufunzi, sa descoperi noi aventuri sau sa vezi minunata lume de sub apa, aici incepe totul.

Cursul Open Water PADI este cel mai popular curs de scuba si a initiat milioane de oameni in aventura scuba divingului.

Ce vei invata

Cursul Open Water PADI consta in 3 faze:

  • curs teoretic (online, studiu acasa sau intr-o sala de curs)
  • curs practic de scufundari, pentru a insusi elementele de baza pentru scuba diving
  • scufundari open water, pentru a aprofunda cunostintele

Daca ai mai incercat scufundarile in cadrul unui curs de discovery, cunostintele dobandite te vor ajuta pe parcursul cursului Open Water PADI.

Cerinte

Pentru a te inscrie la cursul Open Water PADI  sau Junior Open Water, trebuie sa ai cel putin 10 ani (PADI e-learning cere o varsta minima de 13 ani din cauza legilor internationale pentru accesul informatiilor pe internet)

Partea distractiva

Partea distractiva a acestui curs este... cursul in sine. Inveti sa respiri sub apa pentru prima data (si nu vei uita niciodata) si vei invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un scafandru adevarat.

Echipamentul scuba

In cadrul cursului Open Water vei invata sa folosesti echipamentul de baza, inclusiv computerul pentru scufundari si accesoriile standard. Echipamentul folosit variaza in functie de locatia scufundarii.

Consulta magazinul online BDODS Diving Shop pentru a afla o gama larga de produse pe care le poti folosi pe intreaga durata a cursului. www.MaScufund.ro

Materialele de care ai nevoie pentru curs

PADI ofera o varietate de materiale pentru studiu individual in cadrul cursului de open water.

E-learning este cea mai intalnita optiune, insa poti alege sa inveti dintr-o carte si un pachet multimedia. Materialele pentru cursul Open Water acopera ceea ce trebuie sa stii despre conceptele de baza ale scuba divingului, terminologie si proceduri de siguranta. Pentru fiecare concept vei citi o descriere si vei viziona un film demonstrativ. Apoi vei sari in piscina pentru a le pune in practica impreuna cu instructorul. Mai tarziu, ca scafandru certificat, poti folosi ghidul pentru scufundari viitoare si pentru a revedea ce ai invatat.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Adresa:

Str. Drumul Bisericii Nr. 48, Cartier American Village, Vila 17, Voluntari, Ilfov
E-mail: info@cursuriscuba.ro
Telefon: +40 31.430.38.11
Mobil: +40 723 685 935
Website: http://www.cursuriscuba.ro

Contact: