Tipărire

Cine ar trebui să participe la acest curs?

Toti cei care au o pasiune pentru scufundări și doresc o viață extraordinară pot să devină instructor PADI. Predare cursurilor de scufundări vă permite să împărtășiți dragostea lumii acvatice cu alții în timp ce faceti ceea ce va place. Brevetul de  instructor PADI se obtine prin munca si angajament, dar veti fi recompensati cu un loc de muncă ce vă va permite să impartasiti aventuri subacvatice incredibile cu alții. 

Instructor Development Course (IDC) este alcătuit din două părți. Cei mai mulți profesioniști aleg întregul program IDC și participa la un INSTRUCTOR EXAMINATION (IE), care este etapa finală pentru a dobândi o certificare de instructor PADI.

Un Divemaster PADI se poate inscrie pentru programul IDC si poate participa la IE. Cerintele minime sunt:

Ce vei învăța?

IDC te învață să predai toate cursurile de bază PADI. Vei fi capabil să organizezi și să prezinti informații, sa desfășori sesiuni de dezvoltare a abilităților și sa conduci scufundări în mare.  Subiectele cheie includ:

Ce este un IE?

Instructor Examination (IE) este un program de evaluare de două zile, care testeaza capacitatea unui candidat de a deveni INSTRUCTOR, cunoștințele de teorie, nivelul de calificare, înțelegerea sistemului PADI, precum și atitudinea și profesionalismul. IE PADI sunt standardizate și conduse de către examinatori PADI, instruiti special in acest sens. Numai cei care îndeplinesc cerințele de performanță IE câștiga certificarea de INSTRUCTOR PADI.

Care sunt costurile ?

Instructor Development Course (IDC) : 1200 euro + TVA   ACUM OFERTA SPECIALA DOAR 800 EURO + TVA  !!!

Emergency First Response Instructor Course (EFRI) : ACUM OFERTA SPECIALA !!!  GRATIS !!! Cost ZERO !!!

BONUS:  Optional ENRICHED AIR INSTRUCTOR SPEC !!!

Taxe direct catre PADI si Materiale didactice: IDC application 172 euro; Instructor Examination FEE  595 euro; EFRI application 107 euro; IDC CrewPack 520 euro; EFRI CrewPack 125 euro  (pot suferi modificari si se adauga taxele locale).

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.