Dupa primele tale scufundari iti vei dori in curand sa explorezi adancimi din ce in ce mai mari. Acest tip de scufundari te pot atrage din simpla curiozitate, din dorinta de a descoperi alte tipuri de corali sau a explora epave. Partea distractiva a cursului este insasi oportunitatea de a te scufunda la adancimi mai mari.

Scufundarile realizate in locatii aflate la peste 300 de metri de la nivelul marii sunt scufundari de altitudine.Daca iti doresti sa explorezi un lac de munte, cursul de specialitate PADI Altitude Diver te pregateste pentru aceasta experienta unica.

Esti curios sa vezi ce sa afla pe fundul Lacului Balea ( din Muntii Fagaras) sau iti doresti sa dai „check-in underwater” la singurul lac vulcanic din tara -Lacul Sfanta Ana?  Fa primul pas si inscrie-te la cursul de ALTITUDE DIVER si nu vei regreta!

Urmand cursul Underwater Navigator vei deveni scafandrul pe care toata lumea vrea sa-l urmeze sub apa.

Navigarea subacvatica reprezinta o provocare, insa in timpul cursului de specilizare vei invata cum sa te orientezi sub apa folosind busola, pozitia soarelui, curentii de apa, fauna si relieful.Gasirea drumului de intoarcere nu va mai fi o chestiune de noroc!

Fie ca sunt scufundate cu scopul de a deveni recif artificial sau ca rezultat al incidentului in cauza, epavele deschid porti fascinante catre trecut. Nave, avioane sau chiar automobile scufundate incita scafandrii sa le descopere.

Inscrie-te la Cursul PADI Wreck Diver si incepe aventura! In timpul cursului te vei distra vizitand epave, vei deslusi mistere si vei deprinde cunostinte ce iti vor permite sa observi lucruri pe care altii le trec cu vederea. Uneori, doar o persoana antrenata si experimentata poate recunoaste ca o gaura mica a provocat probabil scufundarea vasului.

Cursul PADI Enriched Air reprezinta cea mai populara specializare, deoarece  scufundarea cu aer imbogatit iti mareste  no decompression dive time. Asta inseamna mai mult timp petrecut  sub apa, mai ales cand faci scufundari repetate. Partea distractiva a cursului este ca poti micsora timpul dintre scufundari si poti chiar sa faci mai mult de 2 scufundari pe zi, pentru ca dispare senzatia de oboseala.

Ce este flotabilitatea neutra? Scafandrilor le place sa aiba flotabilitate neutra pentru a putea sta la punct fix- nici sa  se scufunde nici sa pluteasca. Acest lucru poate parea complicat. Scafandrii ce isi controleaza la perfectie flotabilitate se diferentiaza imediat de ceilalti. Acestia inainteaza in apa aproape fara efort, consuma putin aer, sunt calmi, linistiti, miscarile lor sunt lente, iar influenta asupra mediului inconjurator este minima. Scopul cursului Peak Performance Buoyancy este de a perfectiona abilitatile de baza invatate la cursul de Open Water.

Adresa:

Str. Drumul Bisericii Nr. 48, Cartier American Village, Vila 17, Voluntari, Ilfov
E-mail: info@cursuriscuba.ro
Telefon: +40 31.430.38.11
Mobil: +40 723 685 935
Website: http://www.cursuriscuba.ro

Contact: